Εκδηλώσεις για τα παιδιά οικογενειών προσφύγων στη Λιβαδειά

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων (Κ.Ε.ΔΗ.Λ) που υλοποιεί το πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων “ESTIA” στη Λιβαδειά συμμετείχε στο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Λεβαδέων με την πραγματοποίηση εκδήλωσης για τα παιδιά των οικογενειών που φιλοξενούνται στην πόλη, ο αριθμός των οποίων ανέρχεται στα 245.

Στόχος των εκδηλώσεων ήταν η δημιουργική απασχόληση των παιδιών τις ημέρες των εορτών μέσω παιχνιδιών και διάφορων δραστηριοτήτων δίνοντας τους την ευκαιρία να παίξουν, να ζωγραφίσουν, να παρασκευάσουν διάφορες Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και να συνυπάρξουν με τον τοπικό πληθυσμό.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΛ, κ. Εμμανουήλ Τσεσμετζής, ευχαριστεί όσους δημότες προσέφεραν παιχνίδια στα παιδιά, τα οποία τους δόθηκαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Επιπλέον,  η ΚΕΔΗΛ συμμετείχε και στο Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Λιβαδειά με την διαπολιτισμική της χορωδία σε συνεργασία με το 9ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς και τον συντονισμό του μουσικού κ. Αντώνη Κεραμμυδά και της συντονίστριας εκπαίδευσης προσφύγων κ. Ασημίνας Αθανασίου.

Σχετικά